Uncategorized

Ha tétet szeretne kötni a friss Cowboysra, 7 dollárt kell megtennie, hogy 5 dollárt keressen.Sokak számára, akik a legújabb Monsters-re akartak fogadni, 100 dollárt kellett választaniuk, hogy 90 dollárt nyerhessenek. Az online NFL szerencsejáték-webhelyek rengeteg alternatívát kínálnak az online játékok online fogadására, mivel az internetes szerencsejáték egyre népszerűbb lett. Ha további kérdései vannak az internetes sportfogadás jogi szabályozásával kapcsolatban egy államban, íme néhány állami játékútmutató. Az NFL-tétek gyakoriak a sportesemények szerencsejátékosai között.

  • +130 NFL-esély Néhány nap tizenegy általában nem nyújt sok mindent, ha a kiemelkedő Weekend videojátékból van szó.
  • Ez nagyon fontos, mivel a közvélemény gyakran veszít.
  • “Baltimore minden nehézség nélkül elfelejthette a Rams-t ezen a héten, és a piacnak is ki kell próbálnia, melyik egyenesen a 3. lépéshez megy vissza, és ez valóban riasztó az út kedvencével.”
  • Ezzel párhuzamosan Baltimore egyszerűen dos-2, ellentétben a népszerű terjedéssel.

A teljes kimászott 46,5-ről, így negyvennyolc.5-re emelkedett a szerda miatt, és a csütörtöki nap 48-ra csökkent. Vasárnap délig a legújabb Miami Whales hajlamos látni a Highmark Arenát, hogy megnézze a vadonatúj Buffalo Expenses-t, ami szerintem kiváló párosítás a Month cuatro-ból. Ami az előretekintő tartományt illeti, az új Bills népszerű a dos.5 dolgok között a Dolphins-ban, és ez a szám jelentős figyelmet fordít majd az egyes felekre.

Családi esélytelen megközelítés – fogadási oldalak

Tegnap, még a vadonatúj Eagles óriási autópálya-győzelmével is, az új sorozat valóban visszahúzódott, hogy ismét -3. lépést (-120) tudjon tenni.Az egész felemelkedett a negyvennyolcból a negyvennyolc.5-re, ülőhelyekkel és pénzzel a More 2/1. lépésében. Utána, pénzvonali jegyek és pénzt is próbálhattok ki a preferált Ravens-nek. A BetMGM összértéke a negyvenötben nyitott, a 45,5-ös hétfőn érte el a csúcsot, Ön pedig a 43-as hétfőn érte el a mélypontot.

Csak mik azok az Nfl Fulfilling Championship Futures?

fogadási oldalak

Az alárendelteknél az üzembe helyezés érdekében a teljes közös területi fogadási oldalak termelésnek egymástól távol kell lennie 54 különben kisebbnek. Ahogy fentebb említettük, sok különböző tényező segíti az NFL-videójátékra való fogadást, és egy-egy videojáték sorában számos alternatívát kell figyelembe venni. Az alábbiakban egy jó példát mutatunk be egy éles NFL-fogadási tartományra, amelyet gyakran figyelembe veszünk, amikor felvázoljuk a választott márkákat a könyvben. A teljes negyvenötkor kinyílt, és lehet, hogy a csúcsot negyvenötkor érte el.5 Hétfő este, és ismét hétfőn kora reggel. Mindazonáltal a felfelé számláló 43,5-re csökkent a szerda estéhez képest. A teljes felbontott, és akkor marad 50,5 a TwinSpires, amelyek 61%-a távol az ülések / 58% távol a dollárt az Over.

Élő nyomok

“Egyelőre kevés akció ezzel a videojátékkal, mert a panel Miamiban próbálja ki a Weekend Nights Footballt” – mondta Degnon. “Különlegesen csökkentett fogadások a Dolphins-ra, de semmi említésre méltó. Úgy gondolom, hogy a nagyközönség itt lesz a Miamiban, és azt is üdvözlöm, hogy végül Denver birtoklása lesz vasárnap. .” Az egész negyvenkettőről esett vissza, így 43-at érhet el, 61%-kal a tétektől a Több mint/55%-a készpénzben alacsonyabb, mint.

Nfl Division bajnoki helyszínek

Az új továbbjutás a pénzvonaladhoz kapcsolódik, valamint a devizavonalhoz, próbálj ki egy éles, implicit esélyt arra, hogy valaki megnyerje a győzelmet a legújabb játékokon. Az NFL-ben a 7 terület nagy kedvence gyakran az idő körülbelül 70%-át nyeri, így a devizavonal az Ön által jelentett esélyekhez kapcsolódik, azaz -háromszáz körül. Az új -110 vagy 11/tíz egy fogadási adó, amelyet „családhatárnak” neveznek.

fogadási oldalak

A friss Costs 0-5 ATS a történetének négy meccsén belül, ami az új leghosszabb aktív lépés az NFL-től. A vadonatúj Browns valójában 6-15 ATS az irodai játékban Kevin Stefanski alatt. A friss Jaguars négy egymást követő online játékot védett, ami az NFL leghosszabb aktív lépése. “Az emberek itt lesznek a Miamiban, de még egyszer, ez egy nagyon kemény megfogalmazás. Az ipar a közelmúltban a Bengals -3 körül ketyegett.” Eközben Baltimore (2-step 1 SU és lehet, hogy ATS) visszapattant az egyéni veszteségekből, hogy Miamiba kerüljön. A vadonatúj Ravens jó huszonnégy részes utolsó felét lovagolt, így nyerhetsz a 2,5 részes kedvencek között a Legújabb Angliából.