Uncategorized

Ha azt gondolná, hogy a Miami Dolphins általában nyer, a vadonatúj +130 azt jelenti, hogy minden 100 GBP után 230 GBP-t keres (130 GBP, valamint száz GBP tétje). Egy kiváló tíz GBP fogadás azt jelenti, hogy 23 GBP-t fog nyerni – a saját 10 GBP-os részesedését, és 13 GBP-t fog kapni (a 10 GBP/100 GBP x 130-nak számítva). Térjünk vissza az új érmefeldobási analógiához, amelyben a gondolatok esélye és a farka is kipróbálhatja a valutát vagy a step one/1 vagy a 2.0 , ami azt jelenti, hogy egy nagyszerű 1 GBP tét általában 2 GBP-t tér vissza (1. lépés alapja). plusz 1 GBP kockázat). Tehát egy csoport, amelynek a valószínűsége +120, 120 dollárt költ a jó száz dolláros fogadásért. Egy csapat, amely +250 lehetőséggel rendelkezik, 250 dollárt fizet ki a nyereményből, hogy jó 100 dolláros választási lehetőséget biztosítson, ötszáz dollárt pedig jó 200 dolláros fogadásért, és hasonló. A jelentett lehetőségek az eredmény kért esélye, míg az elszánt a fogadóirodák miatt, a lehetőség kihasználásával is megmutatkozik.

  • Dióhéjban – ha egy kiváló “mínusz” szimbólumot lát valamilyen lehetőség előtt, akkor a csapat megpróbál egy népszerűt a győzelemig.
  • Míg a vegyes fogadó, a végső cél az kell legyen, hogy a szerencsejáték során elért nyeremény annyit változzon, mint amennyire lehetséges.
  • Egyes sokkal népszerűbb videojátékokban, esetleg az Egyesült Államokban a televízióban közvetített játékokban, egyébként a Stanley Cup játékban, területekről szélesebb választékot adnak.
  • Kifizetése ismét csak a saját kezdeti részesedésének visszatérítését jelenti.
  • Az előnyös párosítással rendelkező játékok kiválasztását illetően az új Moneyline dönti el leginkább, hogy a szakembereknek mennyit kell beletenniük egy ilyen videojátékba.

Mivel a név zavaróan hangozhat, így a vadonatúj fogadók is megtehetik, az életkor/w fogadás egyszerű. Ha nincs külön kimondva, az ötlet összege a túlóra besorolása. Például, ha egy lelkes NFL összességében 48, és a meccsek le vannak kötve a szabályozás végén, egy hozzáértő, kevésbé szerencsejátékos megpróbálhatja az erőt. Ha van extra pontozás az OT-n belül, a legújabbak gyakrabban sztrájkolnak. Teljesen más kérdés, ha okos vagy nem.

10bet sportfogadási alkalmazás letöltése | A Western Chance tájékoztatott

Az állam például egy csoport hatalmas kedvenc, és a pénzvonal is jóval több, mint -200. Ezt általában nem érdemes kockáztatni, mert a megszerzett jutalék nem lesz nagy. Alternatív 10bet sportfogadási alkalmazás letöltése megoldásként, ha az említett favoritra fogad, hogy fedezze a továbbjutást, vagy nyerjen a meghatározott különbség miatt, akkor általában -110 odds. A szétszórt játékot akkor használják, amikor a sportszerencsejátékosok óvatosak a nagy pénzvonalra, vagy inkább egy csapatra való szerencsejátékkal kapcsolatban, hogy a játékot egyenesen megnyerjék.Az egyébként esélytelen negatívok az adott meccseken a játék kedvencére kerülnek. Beleértve azt is, hogy ha egy csapat -175-öt hátrál a győzelemért, akkor 63,6%-os esélye van a sikerre.

Melyek a kiváló szerencsejáték-lehetőségek?

10bet sportfogadási alkalmazás letöltése

A fogadási webhelyeken, beleértve a SporstBetting.com-ot is, a nevek mellett számok láthatók, amelyek távol vannak a résztvevőktől, különben a versenyen belül versenyeznek. Az ML-ben az a jó régió, hogy ha az esélytelenebbekre tesz fogadást, csökkentheti az online játék azon részét, amelyet helyesen szeretne nyereséget mutatni. Ilyen például, ha 100-as videojátékra fogad, amelynek tipikus sora (-130), akkor tétje 58%-ára kell besorolnia, pusztán azért, hogy profitot termeljen, minden egyes játékért száz dollárt játszva. Csak adjon ki 5800 dollárt, de vegye ki az 5460 dollárt ezekből a fogadásokból, így 340 dollártól teljes összeget kap.A gólvonal egy olyan játékpiacot ír le, ahol feltételezzük, hogy az új összszám távol van a vágytól, és ez az a-játékon belül kerül pontozásra. Az, hogy a fogadóirodák hogyan határozzák meg az Ön előtt látható esélyeket a fogadásra, számos különböző dolognak köszönhető az egyébként élvezett tevékenységtől függően.

Ötletek a sportfogadási lehetőség olvasásához?

A pénzvonalon belüli összes részlet általában sokkal pontosabb, mint a határozottan belüli szakaszon belüli elosztási szegmensek, amelyek középpontjában bizonyos gazdasági képzések állnak. Csakúgy, mint a -7 pass on választás, a legújabb -dos.5 spread valójában egy sajátos fogadási mező, amely a harmadik lépés feletti csapatgyőztes árrést rendeli a vadonatúj preferenciákhoz egy jó meccsen belül. De nem, ellentétben a legújabb -7-es hagyatékkal, a legújabb -2,5-ös továbbadást általában észreveszik az olyan tevékenységekben, mint például a labdarúgás, ahol az értékelések csökkennek. A pont megadása az, hogy megnehezíti a sportesemények fogadóinak a bajnok kiválasztását. A főiskolai vagy egyetemi baseball-esélyeken belül, mint a főiskolai sportesemények esetében, az adott szórás óriási lesz.

Az új Browns-nak meg kell szereznie vagy el kell távolítania azokat, amelyeknél 3 alatt van, és a Steelersnek is nyernie kell az 5-öt vagy sokkal többet. Ilyen eredményeket próbál meg jósolni egy kiváló sportfogadó, ha esélyekkel játszik. Nyugati módokon (+ egyébként -) ábrázolhatók, mivel az a tört(2/1), egyébként pedig az a tizedes (2.0).

Ha Tennessee-ben fogad, hogy keressen, egy jó 185 dolláros fogadás hajlamos száz dollárt nyerni, valamint az új tétet, ha Titánjai keresnek. Valamint sikerül megértened, hogy milyen kifizetést kellene megszerezned, hogy véletlenül rátalálj a helyes útra. A kvantitatív esélyek még a legbiztonságosabb lehetőségeket is megértik.